Социални Мрежи
Каталог

За нас

Кои сме ние?

„Истона“ ЕООД създаде марката Crafetaria. С много желание и още повече ентусиазъм бихме искали да ви предложим широка гама от продукти, които да отговорят на нуждите на вашите скрапбук проекти и творчески начинания от хартия. В качеството си на вносители и дистрибутори избираме за вас продукти с високо качество, елегантна визия, вдъхващи неповторим  стил и много настроение.

За ваше улеснение сме групирали продуктите си и тематично, за да можете по- лесно да откриете най- подходящите материали за вашия уникален проект.

Надяваме се Crafetaria да стане ваше любимо място за посещаване, ще откривате винаги каквото търсите на конкурентни цени, ще получите цялото ни внимание и отдаденост, за да удовлетворим вашите творчески желания.

Ще се радваме да харесате и нашите ръчно изработени скрапбук албуми, те са създадени с много желание и любов към цветовете, разнообразието и живота. Това е и основното, което ни вдъхновява и искаме да споделим с вас… своята любов към живота и красивото в него. Нека го оцветим заедно…

 

С уважение,

Екипът на Crafetaria

 

Данни за дружеството ни:

 

"Истона" ЕООД,

 

гр. Пловдив, ул."Лозенград" № 10,

ЕИК: 204687348

ИН по ДДС: BG204687348

Управител: Стефка Колева

тел: +359888538027